top of page

AUTODESK TRAINING CENTER

EDUKACIJA U OVLAŠTENOM TRENING CENTRU

Ovlašteni centri za obuku dio su zajednice Autodesk Learning Partner. Studenti, edukatori, potrošači, profesionalci u industriji i tvrtke mogu istražiti različite načine dizajniranja i stvaranja budućnosti stvari. Ovlašteni centri za obuku kupcima i edukatorima pružaju kvalitetna iskustva učenja. Njihovi sveobuhvatni tečajevi pomažu vam da povećate svoje znanje o proizvodima, pripremite se za certifikacijske ispite i postignete svoje ciljeve u karijeri. Ovlašteni od strane Autodeska, ovi centri za obuku imaju profesionalno osoblje Autodesk certificiranih instruktora priznatih od strane svjetske zajednice Autodesk Learning Partner.

  • Tečajevi koje vode odobreni instruktori u ATC učionici ili objektu za obuku

  • Tečajeve vode odobreni instruktori kroz sudjelovanje u virtualnoj učionici

  • Tečajevi e-učenja koji kombiniraju video i projektno učenje pod nadzorom instruktora

  • Tečajevi naprednih vještina, uključujući računalno potpomognuti dizajn, radni tijek dizajna, dizajn i proizvodnju, generativni dizajn, AEC i M&E

  • Pripremni tečajevi za certifikacijski ispit i praktični ispiti

  • Inicijative za spremnost za posao za industrije kao što su građevinarstvo i proizvodnja

ZAŠTO EDUKACIJA

Edukacija je ključna za uspješno korištenje Autodesk softvera, jer omogućuje korisnicima da iskoriste puni potencijal alata i unaprijede svoje vještine u konstruiranju, inženjerstvu i drugim područjima. Autodesk softver se koristi u raznim industrijama, uključujući građevinarstvo, arhitekturu, strojarstvo, animaciju i mnoge druge, pa je obuka od ključnog značaja za profesionalce koji žele biti konkurentni na tržištu rada.

EDUKACIJE
autodesk-fusion-360-small-social-400.png
FUSION 360 - početnik

Ova edukacija pruža osnovnu obuku za korištenje Autodesk Fusion 360, softvera za 3D dizajniranje i inženjering. Kroz praktične lekcije, naučit ćete kako kreirati 3D modele, izrađivati tehničke crteže, simulirati proizvode i još mnogo toga. Ovaj tečaj je idealan za početnike koji žele brzo naučiti osnove Fusion 360 i započeti svoj put u svijetu 3D dizajna i inženjeringa.

PROGRAM

CIJENA

60 € (452,07 kn) + PDV godišnje

autodesk-fusion-360-small-social-400.png
FUSION 360 -napredni

Edukacija pruža naprednu obuku za iskusne korisnike Fusion 360 softvera. Kroz tečaj ćete usavršiti svoje vještine u 3D konstruiranju, analizi, simulaciji i automatizaciji. Idealno za profesionalce koji žele postići viši nivo ekspertize u Fusion 360.

PROGRAM

CIJENA

60 € (452,07 kn) + PDV godišnje

autodesk-inventor-professional-small_social-400.png
INVENTOR - početni

pruža osnovnu obuku za Autodesk Inventor softver. Naučit ćete kreirati 3D modele, generirati tehničke nacrte i izrađivati montaže. Idealan za one koji tek započinju s 3D dizajnom i inženjeringom u Inventoru.

PROGRAM

CIJENA

60 € (452,07 kn) + PDV godišnje

autodesk-inventor-professional-small_social-400.png
INVENTOR - napredni

"Inventor napredna edukacija" je za one koji žele dostići viši nivo ekspertize u Autodesk Inventor softveru. Kroz napredne lekcije, istražit ćete složenije tehniku konstruiranja, analize i simulacije. Ova edukacija također obuhvaća napredne alate za proizvodnju i automatizaciju rada kako biste optimizirali svoje projektiranje i inženjerske sposobnosti. Idealno za iskusne profesionalce koji žele postati stručnjaci u Inventoru.

PROGRAM

CIJENA

60 € (452,07 kn) + PDV godišnje

autodesk-revit-small-social-400.png
REVIT - početni

"Revit edukacija" je idealan za one koji žele naučiti osnove Autodesk Revit softvera za BIM (Building Information Modeling). Kroz praktične lekcije i vježbe, polaznici će steći temeljno razumijevanje alata za kreiranje 3D modela zgrada, generiranje tehničkih nacrta i upravljanje projektima. Ovaj tečaj omogućava početnicima da započnu svoje putovanje u svijet BIM-a i arhitektonskog projektiranja uz pomoć Revita.

PROGRAM

CIJENA

60 € (452,07 kn) + PDV godišnje

autodesk-revit-small-social-400.png
REVIT - napredni

"Revit napredni tečaj" pruža detaljniju obuku za iskusne korisnike Autodesk Revit softvera za BIM (Building Information Modeling). Kroz ovaj tečaj, dublje ćete istražiti napredne tehniku projektiranja zgrada, automatizaciju, složene analize i optimizaciju radnog procesa. Ovo je idealan tečaj za stručnjake koji žele postići viši nivo ekspertize u korištenju Revita za arhitektonsko projektiranje i upravljanje projektima.

PROGRAM

CIJENA

60 € (452,07 kn) + PDV godišnje

autodesk-autocad-small_social-400.png
AUTOCAD - početni

"AutoCAD početni tečaj" je savršen za one koji žele naučiti osnove korištenja Autodesk AutoCAD softvera, vodećeg alata za 2D crtanje i projektiranje. Kroz jednostavne lekcije i praktične vježbe, polaznici će brzo steknuti razumijevanje alata za crtanje i stvaranje tehničkih crteža. Ovaj tečaj omogućava početnicima da započnu svoje putovanje u svijet projektiranja i crtanja uz pomoć AutoCAD-a.

PROGRAM

CIJENA

60 € (452,07 kn) + PDV godišnje

autodesk-autocad-small_social-400.png
AUTOCAD - napredni

"AutoCAD napredni tečaj" pruža dublju obuku za iskusne korisnike Autodesk AutoCAD softvera. Kroz ovaj tečaj, istražit ćete složenije tehniku crtanja, 3D modeliranja, automatizaciju i napredne alate za projektiranje. Ovo je idealan tečaj za stručnjake koji žele postići viši nivo ekspertize u korištenju AutoCAD-a za zahtjevnije projekte i optimizaciju radnog procesa.

PROGRAM

CIJENA

60 € (452,07 kn) + PDV godišnje

Edukacije
RASPORED EDUKACIJA
autodesk-fusion-360-small-social-400.png

FUSION 360 - početnik

8.12.2023 - 15.12.2023. (12-16h)

LICENCE ZA UČIONICE

LICENCE ZA UČIONICE

LICENCE ZA UČIONICE

Raspored edukacija
IMATE PITANJA? KONTAKTIRAJTE SPECIJALISTA
bojan_cabradi_2022

Bojan Čabradi mag.ing.mech.

APPLICATION SPECIALIST

mob: +385 91 616 3232

email: bojan@c-a-d.hr

Sasa Kalanj.jpg

Saša Kalanj   |  AEC / BIM specialist

                              edukacija i konzalting

mob: +385 91 611 1142

email: sasa@c-a-d.hr

bottom of page