Black Boxes

CYBER WEEK

27.11. - 03.12.

AUTODESK, ADOBE, SKETCHUP PRO

Sniženja do 25% na mnoga softverska rješenja za CAD dizajn i vizualizaciju

Iskoristite 25% popusta i pretplatite se na AutoCAD LT, AutoCAD, Revit LT Suite, Fusion 360, 3ds Max i Maya.

 

20% popusta na novu godišnju SketchUp Pro pretplatu. Sniženje vrijedi od 30.11. do 02.12.

SketchUp Pro

SketchUp Pro

kn2.082,00Price

UVJETI PROMOTIVNE PONUDE

Sniženje se odnosi na godišnju pretplatu SketchUp Pro. Ova promocija ne može se iskoristiti za dodavanje licenci na postojeću pretplatu. Maksimalan broj pretplata na koje jedan kupac može dobiti popust je 5.

Snižena cijena nove godišnje pretplate na Crative Cloud paket te individualne creative proizvode. snižena cijena vrijedi do 03.12.

UVJETI PROMOTIVNE PONUDE
 

Ponuda vrijedi za godišnju pretplatu (najam na 12 mjeseci) Creative Cloud for teams aplikacija, od 16.11. do 3.12.2020. U slučaju da korisnik odjednom kupuje pretplatu za razdoblje od 2 ili 3 godine, promotivna cijena odnosi se samo na prvu godinu. Pravo na promotivnu cijenu Creative Cloud for teams aplikacija imaju isključivo korisnici komercijalnih i government licenci. Ponuda ne vrijedi za edukacijske korisnike. Ova promotivna ponuda ne smije zamijeniti obnovu pretplate.  Ponuda vrijedi za nove korisnike Creative Cloud pretplate i za postojeće Adobe korisnike koji žele kupiti dodatne licence. Ako postojeći kupac dodaje licence, proporcionalno će se računati broj mjeseci koji je ostao do isteka postojećih licenci. Dodatno, ukoliko se nalaze unutar perioda za obnove na postojećim VIP ugovorima, kupci mogu zamjeniti Single App licence, odnosno pojedinačne aplikacije All Apps paketom po promotivnoj cijeni.

Ponuda se odnosi na sljedeće aplikacije: Creative Cloud for Teams All Apps, Audition CC, Dimension CC, Premiere Pro CC, After Effects CC, Animate CC / Flash Professional CC, Dreamweaver CC, Illustrator CC, InDesign CC i Photoshop CC.

Ponuda se ne može kombinirati s drugim promotivnim ponudama i ne vrijedi za produljenje najma postojećih Creative Cloud aplikacija, te nije moguće ostvariti popust na količinsko licenciranje. Adobe zadržava pravo da stornira licence u slučaju da korisnici ne ispunjavaju potrebne kriterije. Ponudu je moguće iskoristiti isključivo u promotivnom razdoblju i ne vrijedi retroaktivno.

Communiter Ad Decus d.o.o.

  • ured: Savska cesta 41/15.kat, 10000 Zagreb

  • email: info@c-a-d.hr | tel: +385 1 3666 582

  • RADNO VRIJEME: PONEDJELJAK-PETAK, 8-16h

OSTALE PRAVNE I KONTAKT INFORMACIJE

©2020 Communiter Ad Decus d.o.o. | designed by BeeFactor8.eu