top of page

13 razloga zašto koristiti Autodesk Vault

Updated: Aug 30, 2022

Autodesk Vault pomaže inženjerima, dizajnerima i timovima u drugim odjelima da poboljšaju suradnju i povećaju brzinu unaprjeđenja pri razvoju proizvoda.


Autodesk Vault upravlja podacima o dizajnu i inženjerskim procesima na središnjem mjestu, pomažući Vašoj organizaciji da uštedi vrijeme, izbjegne skupe pogreške i učinkovitije revidira i objavi dizajn.


Poboljšanja suradnja i povećana brzina unaprjeđenja pri razvoju proizvoda između inženjera, dizajnera i ostalih odjela
Poboljšanja suradnja i povećana brzina unaprjeđenja pri razvoju proizvoda između inženjera, dizajnera i ostalih odjela

1. CAD integracija


Radite bez prekida uz besprijekornu integraciju između Vaulta za upravljanje podacima i Vaših alata za dizajn, kao što je Autodesk Inventor i AutoCAD, s uključenim modulima za elektrotehniku i strojarstvo. CAD integracija olakšava upravljanje povezanim podacima s Vašim dizajnom od tehničkog ureda do proizvodnje – štedeći vrijeme i održavanje točnosti podataka.


2. Brzo pronalaženje podataka


Pronađite ono što Vam treba kada s naprednim inteligentnim pretraživanjem. Ponovno upotrijebite datoteke i smanjite potrebu za ponovnim stvaranjem dizajna ispočetka. Identificirajte i eliminirajte umnožavanje dijela pomoću geometrijskog traženja i poboljšajte produktivnost u cijeloj Vašoj organizaciji. Korištenje Vaulta pomaže značajno smanjiti vrijeme potrebno za pronaći informacije, pa Vi možete potrošiti više vremena na dizajniranje i manje vremena za traženje podataka.


3. Upravljanje i praćenje revizija


Vault pomaže osigurati da svi rade s najnovijim crtežima tako da automatski prati informacije o promjeni datuma i vremena u sustavu, održava prošlu verziju datoteke i bilježi cijelu povijest Vaših dizajna.


4. Brzo kopiranje i ponovno korištenje podataka


Više nećete trebati ručno rekreirati složene modele i komplete za crtanje tako čuvajući sate za projektiranje nekog novoga projekta. Korištenje Vaulta kao softvera za upravljanje podacima, Vi može kopirati dizajn – uključujući sve povezane datoteke i dokumentaciju – za korištenje u novom dizajnu. Lako je konfigurirati datoteke koje želite zamijeniti, ponovno upotrijebiti ili kopirati.


5. Istodobno projektiranje i surađivanje u timu


Podaci o proizvodu u jednom sustavu omogućuje međufunkcionalne timove da dizajniraju istodobno bez prepisivanje datoteka — za razliku od dijeljenje informacija o proizvodu putem e-maila, Excel proračunskih tablica i ostalih izoliranih, ručnih metoda koje mogu dovesti do gubitka podataka. Članovi tima provjere dizajn prije izrade izmjena, a zatim ih provjere prije vraćanja kad završe. Svi rade zajedno, a Vi možete bolje balansirati resurse, ubrzati projekte do završetka, i ispoštovati kratke rokove.


6. Jednostavna konfiguracija i administracija


Vault nudi alate za upravljanje Vašim Vault poslužiteljem za maksimiziranje radnog vremena. Intuitivni administrativni alati čine upravlja