top of page

UVJETI KUPOVINE

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je Communiter Ad Decus d.o.o. Zagreb, sjedište Jurja Ves 62a, 10000 Zagreb. Kupac fizičkog ili digitalnog proizvoda je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve cijene na internet trgovini su izražene u kunama i ne uključuju PDV. PDV (Tax) se prikazuje na završnom koraku košarice (Checkout) kada se trebaju ispuniti svi podaci o kupcu i dostavi. Kupci mogu biti fizičke i pravne osobe.

 

NARUČIVANJE

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Proizvodi se naručuju elektronskim obrascem ili telefonskim putem. Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučit će one koje može, a o roku isporuke ostatka će obavijestiti Kupca. Kupac može prihvatiti ili otkazati isporuku preostalih artikala. Ukoliko Kupac nema e-mail adresu, bit će obaviješten telefonskim putem.

PLAĆANJE

Naručene artikle Kupac će Prodavatelju platiti putem opće uplatnice/virmana/internet bankarstvom nakon što u e-mailu dobije podatke za uplatu odnosno uplata se vrši na temelju podataka koji se dobiju na e-mail nakon potvrde narudžbe.  

 

Podaci za uplatu su sljedeći:

Primatelj: Communiter Ad Decus d.o.o.

IBAN: HR1124020061100498392

Banka: Erste & Steiermärkische Bank

Molimo Vas pod opis plaćanja stavite broj narudžbe (Order No.). Za brže procesuiranje narudžbe, molimo pošaljite potvrdu o plaćanju na e-mail info@c-a-d.hr. Račun o kupljenom proizvodu dobiva se na e-mail.

OTPREMA

Za fizičke proizvode, dostava je besplatna za iznose veće od 2.000,00 kn, a za iznose manje od 2.000,00 kn, dostava se naplaćuje 40,00 kn. Robu dostavljamo u najkraćem mogućem roku, ako je proizvod na skladištu i to u roku od 3 radna dana od dana narudžbe. Ako proizvod nije na skladištu, rok isporuke može potrajati do 10 radnih dana. O tome ćete biti dodatno obaviješteni.

Otprema robe vrši se Hrvatskom poštom ili vlastitom dostavom.

Otpremu (dostavu) fizičkih proizvoda vršimo isključivo na području Republike Hrvatske.

Digitalni proizvodi isporučuju se elektronski (ELD-Electronic Licence Delivery) na području Republike Hrvatske i Europske Unije.

Ako kupac, nakon što je roba poslana, u očekivanom vremenu ne primi robu ili obavijest o isporuci, ima pravo o tome obavijestiti Communiter Ad Decus d.o.o. kako bi se poduzelo traženje pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

POVRAT/REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na povrat/reklamaciju proizvoda u zakonskom roku ukoliko dođe do oštećenja na uređaju. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na e-mail: info@c-a-d.hr ili na adresu Communiter Ad Decus d.o.o., ured: Savska cesta 41/9 kat, 10000 Zagreb. U slučaju reklamacije, Kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod Prodavatelju uz pismeno obrazloženje o razlogu reklamacije. Prodavatelj će u najkraćem mogućem roku, utvrditi o kakvom se oštećenju radi. Rok za rješavanje reklamacije je 30 dana od dana primitka pisane reklamacije. Prodavatelj nije odgovoran za mehanička oštećenja proizvoda nastala neadekvatnom uporabom i održavanjem.
 

ZAMJENA

Kupac ima pravo na zamjenu proizvoda ili povrat uplaćenog iznosa narudžbe u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda. Proizvod je potrebno vratiti u neoštećenoj originalnoj ambalaži. Slanje novog proizvoda radimo tek po primitku vraćenog proizvoda te kada utvrdimo da je vraćeni proizvod nekorišten i neoštećen. Ukoliko je proizvod vraćen u oštećenoj originalnoj ambalaži nije moguće ostvariti povrat ili zamjenu. Prilikom vraćanja naručenog proizvoda na adresu Prodavatelja trošak poštarine snosi Kupac kao i sve dodatne troškove povrata robe. U slučaju zamjene proizvoda trošak slanja novog proizvoda na adresu Kupca snosi Communiter Ad Decus d.o.o.

VIŠA SILA

Ukoliko nakon zaključenja ugovora (novčane uplate Kupca na račun Prodavatelja) za fizički proizvod bez krivnje Prodavatelja nastupe određene okolnosti koje otežavaju ili onemogućavaju ispunjenje obveza zbog više sile npr. rata, pobune, građanskog ustanka, intervencije vlade ili javnih vlasti, požara, poplave, štrajka u poslovanju, uvoznog ili izvoznog embarga, pandemije ili bilo kojih sličnih razloga koji mogu odgoditi ili spriječiti proizvodnju i isporuku prodane robe. Prodavatelj ima pravo na raskid ugovora uz obvezu slanja obavijesti kupcu o nastupu takvih okolnosti. Ukoliko je isporuka bez nedostataka i pravovremena isporuka privremeno spriječena zbog jednog ili više gore navedenih razloga, isporuka je odgođena za vrijeme koje odgovara trajanju smetnje uz dodatak razumnog vremena koje se u tim okolnostima smatra potrebnim za povrat u normalno stanje. Isporuka na dan odgođene isporuke smatra se pravovremenom u svakim slučaju. Ukoliko se nemogućnost isporuke predviđa u trajanju od više od tri mjeseca, stranke su ovlaštene raskinuti ugovor.

KONTAKT

Za sve informacije, pohvale, primjedbe, reklamacije kao i svake druge obavijesti Kupci se mogu obratiti Prodavatelju na adresu:

Communiter Ad Decus d.o.o., Savska cesta 41/9. kat, 10000 Zagreb.

Tel:  +385 1 3666 582;

E-mail: info@c-a-d.hr

bottom of page